Kompetensutveckling

Kompetensutveckling i det format som du föredrar

Vi erbjuder kompetensutveckling i det format som du föredrar. Du kan välja mellan litteratur, fysiska utbildningar, webbutbildningar samt användarutbildningar av rättsdatabasen.

Litteratur
Med ett urval av intressanta böcker utgivna av Studentlitteratur kan vi erbjuda dig kompetensutveckling inom ditt verksamhetsområde.

Webbutbildningar
På ett användarvänligt och enkelt sätt kan du genomgå en webbutbildning i hemmet eller på jobbet – helt oberoende av tid och plats. Du får tillgång till våra webbutbildningar i 6 månader. Du har därmed möjlighet att gå utbildningen flera gånger, när du vill och i din egen takt. Efter genomgången utbildning kan du som deltagare skriva ut ett intyg som visar att du känner till innehållet och har genomgått Infosoc webbutbildning.

Fysisk utbildning
Våra fysiska utbildningar hålls på plats hos kund eller i annan bokad lokal. Du har möjlighet att välja bland våra färdiga fysiska utbildningar i vårt utbildningsutbud. Det finns också möjlighet att skräddarsy innehållet helt och hållet efter dina behov eller anlita oss för konsultinsatser.

Användarutbildning
Vill du lära dig mer om hur du använder Infosoc rättsdatabaser? Vi tillhandahållet alltid användarutbildningar för våra kunder inom samtliga 19 rättsområden. Här får du tips om hur du effektivt söker och hittar relevant innehåll i rättsdatabasen. Vi kan erbjuda kostnadsfria användarutbildningar via datorn och telefon och en delad bildskräm. Är ni en större grupp som önskar boka en användarutbildning, så kommer vi gärna och gör ett besök hos er!

Infosoc kompetensutveckling

 Kontakta oss och boka utbildning